Yoga

Backyard yoga

De yogalessen geef ik in onze eigen fijne boomgaard, met mooi weer. Hatha yoga voor beginners en gevorderde beoefenaars, iedereen is welkom! Yoga buiten, middenin een natuurlijke omgeving, tussen de vogels en de bloemen. Zowel online als live bij te wonen. Data kun je vinden op deze website en op instagram! https://www.instagram.com/neeltjedrijfhout/

Workshops

Body and mind nourishing morning Op 8 mei organiseer ik ism vet gone mental een workshop voor (veterinaire) zorgmedewerkers. We starten om 10 uur met yoga en daarna gaan we door met de workshop: self-compassion en we sluiten af met een meditatie. De workshop is in het Engels en online Neem contact op om je in te schrijven!

Workshop en bijscholing hypermobiliteit en yoga

De workshop en bijscholing gaan over hypermobiliteit en yoga; hoe kun je als docent de lessen veiliger en gezonder te maken voor yogabeoefenaars en hoe kun je als hypermobiele beoefenaar je grenzen leren kennen, beheersen en een blessure vrije beoefening doen van yoga!

Deze workshop en bijscholing geef ik in samenwerking met Yogacollege Tilburg / Yogacentrum Tilburg https://www.yogacollegetilburg.nl/ Houd de website in de gaten voor de data!